Wednesday, January 7, 2009

true-kitsch

dünyanın her yerinde olduğu gibi dubaide gündem israil-filistin conflict(!)  yine burda dünyanın bazı yerlerinde olduğu gibi zaten varolan yahudi düşmanlığını körüklemiş durumda... Binamızda gazeteden önce haberleri almanın mümkün olduğu bir grafiti asansörü var. (bu asansöre ilk olarak 'DUBAI IS BANKRUPT! RUN NOW!" yazısı kazındığında burada işten çıkarmalar henüz başlamıştı.) 
Bundan 4 ay once 'pussy is good' , 'f***(fuck) all SABA2 Residents!' minvalinde olan duvar yazıları bir süredir yerini "FUCK JEWS!" lara bırakmıştı. fakat geçenlerde bu büyülü SERVICE/CARGO LIFT'e bindiğimde 2 numaralı resimde (sayın aynagöz resim mi fotoğraf mı karar versin) gördüğünüz çılgın yoruma rastladım. HAYALLAH dedim.  nerden duydular, kim söyledi de... gerçekten hayallah../ 

1.


2.
(trukish bitches are worse than jews)



not: bu ara sanki agrafiyle savaşır gibiyim.  neden böyle oldu ki? 

8 comments:

abdullah alkan said...

dünyayı yönetmediğime lanet ediyorm böyle durumlarda..
naabtınız ya arabadamlara bu arada:))

deja said...

pilogu görmüşler. her şeyi biliyolar. sen daha alay et.

melkur said...

ekmek konan carpsin bisey yapmadik

enola is gay said...

avrupada az kevaşe olduğumuzdan kaybedioruz, arabyada da pek kevaşe olduğumuzdan kaybediyomuşuz.

nedir bu türk kızlarının çektiği.

melkur said...

rica ederim... onlar kaybeder (o yeah)

Anonymous said...

benimle savaşma

melkur said...

agrafi?

Conley Tiffany said...

Benjamin Lee'den kredi almış olan kişilerden gelen yorumları gördüm ve onların tavsiyeleri doğrultusunda başvurmaya karar verdim ve sadece 5 gün sonra, talep ettiğim toplam 850.000 $ tutarında banka hesabımda kredimi onayladım. harika bir haber ve gerçek kredi borç verene ihtiyacı olan herkese e-posta yoluyla başvurmasını tavsiye ediyorum: 247officedept@gmail.com veya WhatsApp: + 1-989-394-3740. Şimdi istediğim krediyi aldığım için mutluyum.